Contractació de dominis corporatius, sub-dominis, e-mails, servidors virtuals, còpies de seguretat al núvol.

Registre de dominis

Existeixen diferents tipus de dominis que poden ser genèrics, territorials, personals… i cada un d’ells amb diferents normes de registre.

Mentre uns es poden enregistrar lliurement i posar-los a nom d’ una persona o empresa, d’ altres tenen determinades normes que s’ han de complir com per exemple tenir una oficina en determinat país del domini o ser una institució escolar pels dominis .edu o que la web estigui en català pels dominis .cat., etc.

  • Genèrics: Són els mes normals i coneguts (.com, .net, .org, .info, .edu, .biz, etc)
  • Territorials: Son els de cada país. (.es, .fr, .it, pt, .ru)
  • Personals: A nom de persones (.nom).

Norveta Consulting, a través de la marca Internovatec, també assessorem i revisem, si ja teniu el domini enregistrat, que compleixi la normativa. Hi ha molta gent i empreses que tenen un domini i no hi figuren ells com a titulars, moltes vegades hi ha l’informàtic o l’ empresa que li ha fet el registre. És molt important que el titular del domini sigui la persona o empresa que l’ ha demanat igual que funciona amb les marques registrades, de fet un domini és la teva marca a Internet i si no el tens a nom teu és fàcil que un dia el perdis i no el puguis recuperar.

Trieu el domini que voleu i nosaltres ens encarreguem de tot.

 

Hosting Web i servei de correu

 

Hosting Web i servei de correu:

Proposem diferents productes de Hosting i servei de correu i tots amb la mateixa qualitat. La diferència està principalment en els comptes de correu necessaris i l’ espai disposat.

També és important recalcar que cada dia es fan còpies de totes les webs per poder-les recuperar en algun moment si fos necessari.

Els nostres servidors estan en el país i no a l’estranger com d’altres proveïdors i que fa que la web tingui més problemes a l’ hora de visionar-se i també de posicionar-se en bon lloc als buscadors com Google cosa que no passa amb nosaltres. Dels correus enviats i rebuts els nostres servidors en fan còpia encriptada diàriament i es poden recuperar en cas de necessitat.

Sincronització amb Smartphones:

Els nostres serveis de correu es poden configurar per POP, per IMAP, per Exchange i es poden sincronitzar amb els Smartphones.

Antispam:

El servei de correu disposa d’ un antispam de gran eficiència configurable des del webmail.

Servidors Virtuals (VPS)

Posa la teva informació al núvol (Cloud Computing)

Disposem de la configuració que necessitis. Tant amb Linux (CentOS, Ubuntu o RedHat) o Windows 2008 Web Edition, Standard Edition o si prefereixes, amb la teva llicència de Windows.

Et donem la màxima seguretat per les teves dades i tenim la última tecnologia en processadors.

Tot això en un centre de dades amb les mes avançades tecnologies en matèria de seguretat física, vigilància, protecció antiincendis, sistemes de protecció elèctrica i climatització. Tots els nostres sistemes tenen connectivitat redundant amb múltiples operadores oferint una connectivitat permanent i amb l’ ample de banda màxim garantit.

Som especialistes en el disseny i la transformació de les infraestructures actuals cap als nous models de tecnologies, aplicacions i plataformes de serveis basades en Cloud.

Especialistes en Virtualització en entorns Microsoft Hyper-V i VMWare.

Especialistes en eines de Securització de les infraestructures.

5NINE Software

La primera eina de Seguretat, Firewall Virtual, Antimalware i Antivirus  sense agents dissenyada especialment per Windows Server  Hyper-V

Solucions de Backup de les infraestructures

5 VEEAM ProPartner

Per què confien les petites empreses en Veeam®? Amb Veeam Backup Essentials ™, Veeam proporciona la protecció de dades més fiable, fàcil i assequible per a les petites empreses. Hem empaquetat especialment la nostra solució de Backup completa i fàcil d’utilitzar de nivell empresarial en una suite dissenyada per adaptar-se fins i tot al negoci i als pressupostos més petits.

Backup Essentials està dissenyat per estalviar temps i diners, i li proporciona totes les opcions de backup i recuperació que necessita per al seu entorn VMware o Hyper-V, amb un estalvi de fins a un 60% o més.

Servidors Dedicats

Servidors dedicats administrats, amb les avantatges del manteniment integral del servidor i de les actualitzacions que calguin i també de servidors sense administrar.

Si el que necessites és velocitat i seguretat i vols portar el teu servidor te’l connectem al núvol i el segueixes administrant tu mateix.

Tot això en un centre de dades amb les mes avançades tecnologies en matèria de seguretat física, vigilància, protecció antiincendis, sistemes de protecció elèctrica i climatització. Tots els nostres sistemes tenen connectivitat redundant amb múltiples operadores oferint una connectivitat permanent i amb l’ ample de banda màxim garantit.

Barracuda Antispam i Antivirus

Presentem els millors sistemes anti-spam i anti-virus per a petita i mitjana empresa del mercat, el Barracuda Spam Firewall.

Les opcions d’implementació disponibles són: Appliance, Virtual Appliance, Azure, AWS i  vCloud Air.

Podem oferir-li 30 dies de prova, només ha de re-dirigir el MX cap a nosaltres i li tornem el correu filtrat d’spam i de virus. Cada usuari rebrà un correu diari amb l’informe de correus bloquejats i un enllaç per accedir a administrar les seves preferències.

Contacti amb nosaltres i li proposarem les millors solucions tecnològiques al núvol.

< Torna enrere

Rep més informació i demana un pressupost:

    He llegit l'avís legal i l'avís de protecció de dades(obligatori)

    Avís de protecció de dades Avís legal